
FAQ: 

QUESTION – DO I HAVE TO CHARGE ADMISSION TO SECTIONAL CONTESTS? 

ANSWER – ADMISSION MUST BE CHARGED FOR ALL SECTION 2 SEMI AND FINAL CONTESTS IN ALL 

SPORTS. OPENING ROUND AND QUARTER FINAL CONTESTS ADMISSION DOES NOT HAVE TO BE 

CHARGED EXCEPT FOOTBALL AND BOYS AND GIRLS BASKETBALL.  FOR CONTESTS WHERE ADMISSION IS 

NOT CHARGED THE HOST SCHOOL IS TO PAY THE OFFICIALS.  A SCHOOL MAY, IF THEY BELIEVE A LARGE 

CROWD IS EXPECTED, TO CHARGE ADMISSION FOR QUARTER FINAL CONTESTS.  

WHEN ADMISSION IS CHARGED SECTION 2 WILL PAY THE EXPENSES ACCORDING TO CONTRACT 

(OFFICIALS) AND THE ESTABLISHED STAFFING AND FEE STRUCTURE. 

 

QUESTION – WHERE DO I FIND THE REQUIRED FORMS WHEN HOSTING A SECTIONAL CONTEST? 

ANSWER – THE SECTION 2 OFFICE WILL PROVIDE THE ATHLETIC EVENT CASH RECEIPT VOUCHER (PRE 

NUMBERED AND IN TRIPILICATE), THE SECTION 2 SECTIONAL COMPETITION FINANCIAL REPORT (2 

PAGES), A CONTEST OFFICIALS CLAIM FORM, AN EXPENSE CLAIM VOUCHER AND A W9.   

 

QUESTION - WHERE DO I FIND THE REQUIRED FORMS WHEN HOSTING A REGIONALCONTEST? 

ANSWER – THE SECTION 2 OFFICE WILL PROVIDE THE ATHLETIC EVENT CASH RECEIPT VOUCHER (PRE 

NUMBERED AND IN TRIPILICATE), THE SECTION 2 REGIONAL COMPETITION FINANCIAL REPORT (2 

PAGES), A CONTEST OFFICIALS CLAIM FORM, AN EXPENSE CLAIM VOUCHER AND A W9.   

 

QUESTION – DOES AN INDIVIDUAL NEED A W9 EVERY TIME THEY WORK? 

ANSWER – NO, ONCE A W9 IS ON FILE WITH SECTION 2 THEY DO NOT NEED TO COMPLETE ANOTHER 

W9, THE ONLY EXCEPTION IS IF THEY MOVE. WE NEED THE CORRECT ADDRESS IF A 1099 IS REQUIRED. 

 

QUESTION – WILL I RECEIVE A 1099 FOR MY TAX RETURN? 

ANSWER – 1099’S ARE PREPARED AND MAILED IF THE INDIVIDUAL EARNS $600.00 OR MORE IN A 

CALANDER YEAR, NOT THE SCHOOL YEAR. 1099’S ARE NOT ISSUED FOR EARNINGS OF LESS THAN 

$600.00 


